• Amatų, muzikos ir alaus festivalis

      • Amatų, muzikos ir alaus festivalis Pakruojo dvare

        2015-08-07

        Pirmas festivalio vakaras prasidėjo amatų ir bendruomenių kiemelyje, trenksmingais pučiamųjų instrumentų orkestro ,,Viestartas“ akordais bei gražiais Pakruojo kultūros centro direktorės Irenos Kybartienės, Vietos veiklos grupės „Pakruojo rajono partnerystė“ pirmininko Alvydo Žuvininko, direktorės Marijos Žiubrienės, Amatų dvarelio pirmininko Audrio Ruginio sveikinimo žodžiais. Organizatoriai džiaugėsi, kad Pakruojo krašto žmonės išsaugojo tėvų ir senelių papročius, tradicijas, dainas, muziką, kvietė visus festivalio dalyvius ir svečius būti kartu.

         

        Plačiau

      • Amatų mugė Pakruojo dvare. Amatų, muzikos ir alaus festivalis

        2014-08-05

        VVG „Pakruojo rajono partnerystė“ kartu su VVG „Radviliškio lyderis“ įgyvendindama teritorinio bendradarbiavimo projektą 2014 m. rugpjūčio 1–2 d. surengė Amatų mugę Pakruojo dvare. Mugė surengta dvare vykusio Amatų, muzikos ir alus festivalio metu.

         

         

        Plačiau

      • Kviečiame rajono bendruomenes ir jaunimo organizacijas dalyvauti Amatų mugėje Pakruojo dvare

        2014-07-23

        VVG „Pakruojo rajono partnerystė“  2014 m. rugpjūčio 1 ir 2 d. Amatų, muzikos ir alaus festivalio metu organizuoja Amatų mugę Pakruojo dvare.

        Siekdami, kad mugė būtų nuotaikinga, spalvinga, linksma ir įdomi, turėtų savo žavesį, rugpjūčio 2 d. kviečiame rajono bendruomenes ir jaunimo organizacijas įsijungti į mugės šurmulį.

         

        Plačiau

© 2016 Vietos veiklos grupė „Pakruojo rajono partnerystė".
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas